Zahušťovadlo a želírovací prostředek v práškové formě. Emulgátor proti krystalizaci a zajištění krémovosti zmrzliny a sorbetu. Může být použit pro pečivo a cukrovinky, do salátových dresinků a majonéz. Zvyšuje požitek z výrobků a jejich optimální kvalitu a trvanlivost. Prášek smíchejte se suchými přísadami (např. cukr) a dobře promíchejte. Míchejte složky tak dlouho, až se rozpustí v kapalině. DŮLEŽITÉ! 15 min. nechte nabobtnat! Teplotu za stálého míchání pomalu zvyšujte. Zmrzlinové krémy: 2 - 3 g / litr ovocných sorbetů: 4 - 3 g / litr smetany: 5 g / litr. Složení: glukóza, zahušťovadlo: E410, gelující činidlo: E401 a E407. Dávkování: 2 - 5 g na litr. Skladujte na suchém místě při teplotě do 20 °C. Výrobek z Francie. Odpovědný podnikatel: Louis Francois Exploitation, 17, rue des vieilles vignes, 77183 Croissy Beaubourg, Francie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Želatina
Předchozí produkt Zobrazen je 18. produkt z 27 Následující produkt
Super Neutrose, zahušťující a želírující látka, 1 kg

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.