podrobné hledání
zpět na seznam
Předchozí produkt       Zobrazen je 34. produkt z 62     Následující produkt

Trimoline, invertní cukr na zmrzlinu a krém ganache, 7 kg

Trimoline, invertní cukr na zmrzlinu a krém ganache, 7 kg

Cena: 1 313 Kč / s DPH

 

Cena bez DPH: (1 142 Kč)
DPH: 15% (172 Kč)
Minimální odběr: 1
Kód: 46736
Expedice do 5 dní
Inf.: Přiveď kamaráda a získáš 100,- Kč
Mražení:
Dovoz: Německo
Váha brutto: 7,3 Kg
Váha netto: 7 Kg
Výrobce: Bosfood

Invertní cukr se používá v potravinářství jako sladidlo do nápojů, cukrovinek a sladkého pečiva. Je výhodný z technologického hlediska, méně krystalizuje, chutná sladčeji. Slouží také jako výchozí surovina pro přípravu některých náhradních sladidel, např. sorbitolu a mannitolu nebo také v posledních desetiletích jako částečná nebo úplná náhrada za přírodní med. Pro značnou hygroskopičnost se invertní cukr používá při výrobě cukrovinek a pečiva, kde přispívá k udržení vlhkosti produktu a prodloužení jeho životnosti. Invertní cukr zvyšuje rovněž trvanlivost fondantu protože zabraňuje krystalizaci. Ze stejných důvodů se doporučuje přidávat invertní cukr i do zavařenin. U zmrazených výrobků, jako jsou zmrzliny či mražené krémy, umožňuje invertní cukr dosahovat jemnější chuti. Známým výrobkem obsahujícím invertní cukr je perník, který přídavkem invertu získává žádoucí spotřebitelské vlastnosti především vláčnost.  Složení: 82% krystalický invertní cukr, 18% voda. Skladujte v suchu při teplotě + 15 ° C až + 25 ° C. Odpovědní podnikatelé: Société Deroche, 11-17 avenue de lEpi dor, BP 60020, 94801 Villejuif, Frankreich. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.

 

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.