Recept šéfkuchaře:
KREVETY
Tygří krevety oloupeme, osolíme a opepříme a orestujeme na olivovém oleji s plátky česneku.
TĚSTOVINOVÉ RISOTTO
Těstovinovou rýži uvaříme v osolené vodě (al dente); Na olivovém oleji orestujeme cibulku, česnek, sušená rajčata, černé olivy a podlijeme kuřecím vývarem. Přidáme předvařenou rýži a dochutíme solí a pepřem.
Na závěr přidáme olivové máslo a parmezán
Použité suroviny z Toppotravin.cz:
Krevety tygří celé s hlavou - neloupané, syr |
Granoro Rosmarino, těstoviny rýžová zrna, No
|
BOS FOOD olivové máslo, olivový olej získaný |
Nakládaná sušená rajčata, 290 g |
|
|
Další použité ingredience:
Česnek |
Černé olivy |
Olivový olej | Kuřecí vývar |
Sůl, pepř | Cibule |