podrobné hledání

Tygří krevety s těstovinovou rýží a černými olivami

Úvodní strana / Recepty / Šéfkuchař Tomáš Kmoch /

Tygří krevety s těstovinovou rýží a černými olivami

Recept šéfkuchaře:

KREVETY

Tygří krevety oloupeme, osolíme a opepříme a orestujeme na olivovém oleji s plátky česneku.

TĚSTOVINOVÉ RISOTTO

Těstovinovou rýži uvaříme v osolené vodě (al dente); Na olivovém oleji orestujeme cibulku, česnek, sušená rajčata, černé olivy a podlijeme kuřecím vývarem. Přidáme předvařenou rýži a dochutíme solí a pepřem.

Na závěr přidáme olivové máslo a parmezán

 

Použité suroviny z Toppotravin.cz:

Krevety tygří celé s hlavou - neloupané, syr

krevety tygří celé s hlavou - neloupané, syrové 8/12

Granoro Rosmarino, těstoviny rýžová zrna, No

granoro rosmarino, těstoviny rýžová zrna, no.69, 500 g

 

BOS FOOD olivové máslo, olivový olej získaný

bos food olivové máslo, olivový olej získaný ze zelených oliv a oliv hojiblanca, 200 g

Nakládaná sušená rajčata, 290 g 

nakládaná sušená rajčata, 290 g

 

 

 

Další použité ingredience:

Česnek

Černé olivy

Olivový olej Kuřecí vývar
Sůl, pepř Cibule