Ferment na pečení, z kukuřice Sekowa, přípravek na nakypření těsta, je ideální alternativou pro kvasinky. Vyrábí se na bázi vysoce kvalitního medu, kukuřice a hrášku ze spontánního kvašení. Díky nektarovým kvasinkám a fermentům obsaženým v medu se zrno uvolní a pečivo je poté obzvláště chutné. Chleby, které se pečou s fermentem na pečení, mají aromatickou chuť a zůstávají déle čerstvé, než ostatní chleby. Koupený kvásek je připravený k pečení. To znamená, že máte zralý hladový kvásek, který můžete rovnou použít do těsta. Recept může znít například : 250 ml kvásku, 300 g žitné mouky, 300 g celozrnné pšeničné mouky, voda, sůl, kmín. Chleba by měl kynout několik hodin (5 i více). Také k dispozici ve 2,5 kg balení. Složení: 85% kukuřičná mouka, hrachová mouka, květinový med. Skladovat v chladu (pod + 20 ° C), chránit před světlem. Zemědělství EU. Alergeny: lepek, vajíčka, mléko, sója, vlčí bob (lupina). Odpovědní podnikatelé: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch, Deutschland. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Předchozí produkt Zobrazen je 8. produkt z 32 Následující produkt
Kukuřice Sekowa, ferment na pečení, 250 g

.jpg)
.jpg)
Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.