Čirá, tmavě hnědá tekutina ze zkvašených ančoviček se tradičně vyrábí v Cetara na Solernovském zálivu. Zraje asi 18 měsíců v kaštanových sudech. Používá se v těstovinách jako náhrada soli a stačí 1 čajová lžička na osobu. Dokonce i ve starém Římě se již vyráběly rybí omáčky, které se používaly jako koření, pod názvem „Garum“. Složení: ančovičková šťáva (ančovičky, mořská sůl), mořská sůl. Uchovávejte při teplotě maximálně do 24 °C. Alergeny: ryby. Odpovědný podnikatel: Acquapazza Gourmet srl, Via Tuoro n.4, 84010 Cetara (SA), Itálie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Sauce/Omáčky
Předchozí produkt Zobrazen je 18. produkt z 85 Následující produkt
Colatura di Alici, sardelová omáčka ve sklenici s pipetou, Acquapazza, 50 ml

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.