Zralé bukvice snadno vypadávají ze svých tobolek. Tyto tmavě hnědé trojúhelníkové oříšky můžete jíst, když nehtem odtrhnete tenkou skořápku a vyjmete bílé vnitřní sladké jádro. Bukvice jsou jedny z nejchutnějších ze všech přírodních ořechů. Jsou nejužitečnější jídlo pro přežití díky vysokému obsahu olejů v jádrech. Bukvice také můžete využít jako náhražku kávy. Upražte je tak, že jádra budou zlatě kaštanové barvy a úplně tvrdé. Potom jádra rozdrťte a po uvaření nebo vylouhování v horké vodě budete mít dostatečnou kávovou náhražku. Složení: bukvice. Stejně jako mnoho potravin jsou bukové ořechy stravitelné pouze v omezeném množství v surovém stavu, a proto by se měly konzumovat pouze vařené ve větším množství (> 50 g na osobu). Skladujte v suchu a chráněné před světlem. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek. Odpovědní podnikatelé: Produziert für Sustainable Food Labs GmbH, Ballindamm 39, 20095 Hamburg, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Rýže, luštěniny, ořechy, kaštany
Předchozí produkt Zobrazen je 9. produkt z 89 Následující produkt
Bukvice loupané, celé, bílé, 500 g

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.