Nektar z červeného rybízu se 35% obsahem přímo lisované šťávy. Červený rybíz byl ve 14. století pěstován v klášterech a na statcích. Rybízový nektar byl jeden z prvních tří produktů, které byly lisovány v moštárně Van Nahmen již od roku 1930. Díky své lehce natrpklé kyselosti se nektar perfektně hodí do nápojů se sodovkou. V moštárně a privátním vinařství van Nahmen v rýnském van Hamminkeln má zpracování ovoce dlouhou tradici. Šťávám se při extrakci nic neubírá a nic nedodává: žádné konzervační látky ani aroma. Zvláštní důraz je kladen na využití starých odrůd ovoce a tím i na zachování tradičních, ohrožených, kulturních odrůd. Složení: voda, šťáva z červeného rybízu (Ribes Rubrum), cukr; Obsah ovoce nejméně 35%. Spotřebujte do 5 dnů od otevření. Odpovědní podnikatelé: Obstkelterei van Nahmen GmbH & Co., Diersfordter Str. 27, 46499 Hamminkeln, Deutschland. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Ovocné šťávy
Předchozí produkt Zobrazen je 42. produkt z 52 Následující produkt
van Nahmen - nektar z červeného rybízu, 35 % přírodně lisovaná šťáva, 0,75 l
Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.