Na přípravu kdoulové šťávy se očistí a nastrouhá plně zralé ovoce. Kdoulová šťáva - kaše - se pak ponechá jeden den vychladnout. Pak se to celé nalije na natažené plátno a šťáva může kapat pomalu skrz plátno. V turecké kuchyni se kdoulová šťáva používá nejen na výrobu sladkých rosolů a dezertů, ale pro slané a kořeněné pokrmy. Podobně zjemňuje tato šťáva také olivový olej a med. Složení: kdoulový koncentrát, voda. Dávkování: 1 l koncentrátu dává asi 3-3,5 l džusu. Uchovávejte při teplotě -22 °C nebo nižší. Po rozmrazení už znovu nezmrazujte. Odpovědný podnikatel: Steinhagen Dessert Company, Schwanheimer Strasse 146, 64625 Bensheim, Německo. Prodejce České republiky: Toppotraviny.cz, s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Ovocné dřeně
Předchozí produkt Zobrazen je 15. produkt z 15
Kdoulová šťáva - koncentrát, mražená, TK, 2,4 kg

.jpg)
Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.