Bezinky najdeme u mnohých cest a na okrajích lesů. Dříve všestranně používaný keř má na jaře vonící květy, z nichž se připravují řízky nebo osvěžující nápoj. Na podzim zrají na keři černé bobule s fialovou, velmi aromatickou šťávou. Bezinky patří mezi peckoviny. Jsou bohaté na vitaminy skupiny B (zejména B1, B2 a B12), vitamin C a vitamin A. Většinou se z nich připravují šťávy, sirupy a želé. Chuť divokých bobulí se hodí velmi dobře k sladkým pokrmům, a jídlům ze zvěřiny dává zajímavou chuť. Složení: bezinky. Uchovávejte při teplotě -18 ° C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Po rozmrazení skladujte při + 4 ° C až do +10 ° C a spotřebujte do 24 hodin. Bezinky je potřeba tepelně opracovat! Odpovědní podnikatelé: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH, Gruenstr. 24 c, 40667 Meerbusch, Deutschland. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Ovoce mražené
Předchozí produkt Zobrazen je 2. produkt z 38 Následující produkt
Bezinky, zmrazené, 1 kg
.jpg)
.jpg)
Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.