podrobné hledání
zpět na seznam
Předchozí produkt       Zobrazen je 3. produkt z 108     Následující produkt

Agar, gelující činidlo, Creative Cuisine, 170 g

Agar, gelující činidlo, Creative Cuisine, 170 g

Cena: 1 017 Kč / s DPH

 

Cena bez DPH: (884 Kč)
DPH: 15% (133 Kč)
Minimální odběr: 1
Kód: 49545
Expedice do 5 dní
Inf.: Přiveď kamaráda a získáš 100,- Kč
Mražení:
Dovoz: Německo
Váha brutto: 0,2 Kg
Váha netto: 0,17 Kg
Výrobce: Bosfood

Agar je přírodní polysacharid s vysokou gelující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, pudinky apod. Je známý i jako japonská želatina, kanten nebo E406. Pro přípravu za tepla a studena. Složení: Želírovací činidlo: agar-agar E406. Aplikace: 2 g až 10 g agaru na litr studené a teplé kapaliny. Po želatinování se stabilizuje na teplotu až 70 °C. U přípravku s nízkým pH (kyselý roztok) může agar ztratit schopnost gelovat. Odpovědní podnikatelé: EVO Elements srls, Vicolo Musonello, 31033 Castelfranco, Veneto (TV), Italien. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.

 

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.