Specialita gastronomické kuchyně s kachními játry. Složení: Vepřový krk, kachní játra 28%, kachní maso 20%, vepřová kůže, předpečená nasekaná cibule (cibule, slunečnicový olej), vejce, armagnac, petržel, česneková pasta (rehydratovaný česnek, sůl, konzervační látka: kyselina citronová) : Dusitan sodný. Podávejte při teplotě mezi + 8 °C a + 12 °C. Po otevření rychle spotřebujte. Uchovávejte při teplotě + 2 °C až +4 °C. Alergeny: vejce. Odpovědný podnikatel: Euralis Gastronomy, Avenue du Périgord BP 118, 24203 Sarlat cedex, Francie. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Mandle
Předchozí produkt Zobrazen je 26. produkt z 60 Následující produkt
Kachní játra terina "Gascogne", s kachním masem & armagnacem, Rougie, 1 kg
Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.