Recept šéfkuchaře:
KOZÍ SÝR
Zabalíme do plátků pancetty a a ogrilujeme na pánvi na kapce olivového oleje.
RAJČATOVÉ ŽELÉ
Oloupaná a očištěná rajčata povaříme ve vývaru, dochutíme medem, malinovým octem, dijonskou hořčicí, solí a pepřem. Rozmixujeme a přidáme texturu Xantana.
Na opečený toast potřený bazalkovým pestem položíme grilovaný kozí sýr a ozdobíme polníčkem. Na talíř dáme rajčatové želé a balsamický krém s bazalkou.
Použité suroviny z Toppotravin.cz:
|
Crema di balsamico s příchutí bazalky, od Ac |
Fallot malinový vinný ocet, 500 ml |
|
|
|
Další použité ingredience:
Kozí sýr |
Rajčata |
Med | Dijonská hořčice |
Sůl, pepř | Bazalka, Polníček |