podrobné hledání

Kozí sýr ve slanině

Recept šéfkuchaře:

KOZÍ SÝR

Zabalíme do plátků pancetty a a ogrilujeme na pánvi na kapce olivového oleje.

RAJČATOVÉ ŽELÉ

Oloupaná a očištěná rajčata povaříme ve vývaru, dochutíme medem, malinovým octem, dijonskou hořčicí, solí a pepřem. Rozmixujeme a přidáme texturu Xantana.

Na opečený toast potřený bazalkovým pestem položíme grilovaný kozí sýr a ozdobíme polníčkem. Na talíř dáme rajčatové želé a balsamický krém s bazalkou.

 

Použité suroviny z Toppotravin.cz:

Xanta-base 100g

xanta-base 100g

Crema di balsamico s příchutí bazalky, od Ac

crema di balsamico s příchutí bazalky, od acetificio mengazzoli, 320 g

Fallot malinový vinný ocet, 500 ml

fallot malinový vinný ocet, 500 ml

 

 

 

 

Další použité ingredience:

Kozí sýr

Rajčata

Med Dijonská hořčice
Sůl, pepř Bazalka, Polníček