Husí játra - Entier, v portském víně, 100 % Foie Gras, Rougié, 180 g. Celé kousky Foié gras byly naložené přes noc s kořením. Želatina na rostlinné bázi váže sladké portské víno, které obaluje vařené foie gras. Předtím, než si budete vychutnávat tuto specialitu, vyndejte sklenici prosím přibližně 15 minut z lednice. Společně s kaviárem a lanýži jsou foie gras jednou ze "tří největších západních gurmánských pochoutek". Foie gras mají velmi delikátní jemnou chuť a skvěle ladí se sladkokyselými surovinami. Často se upravují tak, že chutnají vlastně jako dezert. Celá husí játra v portském vínu aspiku. Složení: Foie gras, 20% s příchutí s příchutí aspiku (voda, 2% port, želé [prasečí želatina, sůl, cukr]), port, sůl, cukr, paprika, antioxidant: L-askorbát sodný. Skladování při + 2 ° C až +4 ° C. Vlastnosti: Alkoholické. Odpovědní podnikatelé: Euralis Gastronomie, Avenue du Périgord BP 118, 24203 Sarlat cedex, Frankreich.