Pěna se skládá 50% foie gras, která jsou přes noc marinována od Rougié s portským vínem. Společně s kaviárem a lanýži jsou foie gras jednou ze "tří největších západních gurmánských pochoutek". Foie gras mají velmi delikátní jemnou chuť a skvěle ladí se sladkokyselými surovinami. Často se upravují tak, že chutnají vlastně jako dezert. Složení: 50% husí játra, vepřový tuk, voda, vejce, kuřecí játra, portské víno, sůl, mléčná bílkovina, vepřová želatina, pepř, antioxidant: kyselina askorbová, konzervační látka: dusičnanová sůl. Uchovávejte v chladu a suchu při + 2 ° C až +4 ° C. Vlastnosti: Alkoholické, bílkoviny ze zvířecího mléka. Alergeny: mléko, vejce. Odpovědní podnikatelé: Euralis Gastronomie, Avenue du Périgord BP 118, 24203 Sarlat cedex, Frankreich.
Husa
Předchozí produkt Zobrazen je 29. produkt z 30 Následující produkt
Pěna z husích jater, 50% játra foie gras, Rougié, 320 g

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.