Drůbeží játra, hřbetní slanina, vejce a koření jsou základem těchto jemných pěn. 25% foie gras, jsou přes noc marinované s portským vínem a Armagnacem. Teprve pak zpracovává Rougié dohromady všechny ingredience na hedvábnou směs. Ideální jako ameuse geule, na Canapés , studené jako ozdoba na mísy se zvěřinou nebo zapékané Tornedos. Jako základ dalších fáší nebo Flans. Společně s kaviárem a lanýži jsou foie gras jednou ze "tří největších západních gurmánských pochoutek". Foie gras mají velmi delikátní jemnou chuť a skvěle ladí se sladkokyselými surovinami. Často se upravují tak, že chutnají vlastně jako dezert. Složení: Vepřové sádlo, 25% játra foie gras, vejce, kuřecí játra, husí tuk, vejce, mléko, sušené mléko, portské víno, armagnac, sůl, vepřová želatina, pepř, antioxidant: askorbát sodný, konzervační látka: Uchovávejte v chladu. Produkt z Francie. Vlastnosti: Alkoholické, bílkoviny ze zvířecího mléka. Alergeny: mléko, vece. Odpovědní podnikatelé: EURALIS GASTRONOMIE, ZI DU MARMAJOU, 65700 MAUBOURGUET, Frankreich.
Husa
Předchozí produkt Zobrazen je 28. produkt z 30 Následující produkt
Pěna z husích jater, 25% játra foie gras, Rougié, 320 g

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.