podrobné hledání

Campari orange jako tagliatelle

Úvodní strana / Recepty / Šéfkuchař Petr Koukolíček /

Campari orange jako tagliatelle

Recept šéfkuchaře:

TAGIATELLE

1000g vody a Cala-base smícháme na lázeň. 100g vody a campari smícháme s gella-base a zahřejeme na 90°C nalijeme na plato tak aby se vytvořila stejnoměrná tenká vrstva. Po vystydnutí krájíme na tagliatelle.

KAVIÁR

Pomerančový juice rozdělíme na dvě poloviny, nejprve smícháme s citra-base a poté s algi-base. Po rozmixování přidáme druhou polovinu juice a dále mixujeme. Necháme ustát. Poté kapeme zahuštěný juice do lázně s cala-base. Kde se tvoří kuličky, které se musí opláchnout ve studené vodě, aby se zastavil proces tuhnutí.

Servírujeme hromádku kaviáru na campari tagliatelle.

 

Použité suroviny z Toppotravin.cz:

Aga-base 6,5g

aga-base 100g

Gella-base 4,8g

gella-base 100g

Algi-base 1,8g

algi-base 100g

Citra-base 1,3g 

citra-base 100g

Straining Spoon

straining spoon, passierlöffel gelocht, designserie ferran adriŕ, 208x40x25mm, 2 st

Váhy jako lžíce

waage als löffel, digital, schwarz, 230x50mm, 0,1 - 300g, 28,4ml volumen, st

Další použité ingredience:

Pomerančový juice 250g

 

Campari 150g
Voda 1100g