Recept šéfkuchaře:
TAGIATELLE
1000g vody a Cala-base smícháme na lázeň. 100g vody a campari smícháme s gella-base a zahřejeme na 90°C nalijeme na plato tak aby se vytvořila stejnoměrná tenká vrstva. Po vystydnutí krájíme na tagliatelle.
KAVIÁR
Pomerančový juice rozdělíme na dvě poloviny, nejprve smícháme s citra-base a poté s algi-base. Po rozmixování přidáme druhou polovinu juice a dále mixujeme. Necháme ustát. Poté kapeme zahuštěný juice do lázně s cala-base. Kde se tvoří kuličky, které se musí opláchnout ve studené vodě, aby se zastavil proces tuhnutí.
Servírujeme hromádku kaviáru na campari tagliatelle.
Použité suroviny z Toppotravin.cz:
|
|
|
|
|
|
Další použité ingredience:
Pomerančový juice 250g |
|
Campari 150g | |
Voda 1100g |