Burger jak má být, vyroben z mletého masa (8 týdnů suché zrání), ručně míchaného a hrubě namletého. Suché zrání dodáva masu na hamburger mnohem intenzivnější chuť než má běžné mleté maso. Tajima Ushi Wagyu Burger = zrání 8 týdnů. Tajima Ushi Wagyu je plemeno skotu, které přirozeně inklinuje k produkci velmi mramorovaného masa. Maso má nesrovnatelnou, máslovou, ořechovou chuť. Vhodné pro hamburgerové housky kód zboží 28273. Hovězí karbanátky, mražené. Složení: Maso Biru Wagyu - suché zrání, stolní sůl, koření. Narozeno, vykrmeno, poraženo, zpracováno v Německu. Skladujte při teplotě -18 °C. Ihned po rozmrazení spotřebujte. Nezmrazujte již znovu. Konzumujte pouze tepelně zpracované. Odpovědný podnikatel: eatventure GmbH, Auf dem Sanel 4, 49757 Werlte, Německo. Prodejce: Toppotraviny.cz s.r.o.,IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Burgery
Předchozí produkt Zobrazen je 10. produkt z 11 Následující produkt
Mini Burger Patties, Biru® Wagyu, 8 W. Dry Aged, ø 6 cm, eatventure, TK, 220 g, 4 x 55 g

Nevyhovuje? Vyberte si z následující nabídky.